Edsåsdalen – 11-14 augusti 2016

INNER CHANGE

Edsåsdalen – Personlig utveckling
11-14 augusti 2016

Vill du åka på en resa som fokuserar på både kropp och själ och balansen däremellan? Vill du få inspiration och kunskap om hur du kan skapa förutsättningar för din personliga utveckling?
Då ska du komma till vackra Jämtlandsfjällen och Edsåsdalen! Vi lovar dig fyra magiska dagar med både fysisk och mental träning.

Din resa startar med ett individuellt coachningssamtal redan före vi anländer till Edsåsdalen. Under dagarna på plats kommer du att kunna välja att delta i många olika aktiviteter, föreläsningar och coachande samtal. Det är du själv som styr. På så sätt får du chansen att ta reda på vad du vill uppnå med resan och definiera dina mål. Tillsammans med din coach skapar du förutsättningar för en långsiktig förändring och hur du kan hitta en livsstil som passar just den person du är. Läs mer nedan om våra tre viktiga delar: Mat & näringslära, Motion & uteliv och Mental balans.

I Edsåsdalen har du ditt andra samtal med din personliga coach. Det är du själv som väljer vad du vill fokusera på, oavsett om det handlar om stora eller små förändringar, att hitta motivation till träning, få en bättre sömn, ta nästa steg i karriären, skapa tid för återhämtning eller gå ner i vikt. Du skall hela tiden ha möjlighet att fokusera på dina mål och vad du vill göra.
Onlinebokningen för Inner Change Edsåsdalen öppnar inom kort. Skicka intresseanmälan till boka@edsasdalen.se Prisexempel: tor-sön med del i 2-bäddsrum 8.900 sek/pers. Boka tidigt rabatt 1000 kr.
För mer information: